Catalina Neagu

Home > Catalina Neagu

Catalina Neagu

“Lasa-te condus de pasiune si vei invata cum sa o transformi in cariera”

Cu o experienta de 10 ani in publicitate, marketing si management de cont, Catalina Neagu a ajuns de la make-up la marketing.

Dupa absolvirea cursului de Make-up Artist in cadrul Intact Media Academy in urma cu 10 ani, Catalina si-a inceput cariera in domeniul frumusetii ca si freelance make-up artist.

Pasiunea ei pentru frumos a determinat-o sa invete cum sa se promoveze, cum sa isi creeze un renume si cum sa isi atraga clientii. Astfel a absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri, pe sectia Marketing si Masteratul in Administrarea Afacerilor Mici si Mijlocii in cadrul Universitatii din Bucuresti

Catalina Neagu, este in prezent Marketing Manager si PR pentru una din cele mai cunoscute si apreciate scoli de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School.

Experienta pe care Catalina a acumulat-o in decursul a 10 ani ca si specialist in marketing si comunicare si ca si marketing manager, o recomanda ca si formator in cadrul cursurilor Business Education School. Alaturi de ea veti invata notiuni despre comunicarea brandului, dezvoltarea, implementarea si analiza campaniilor de marketing, social media marketing si nu in ultimul rand, relatii publice si comunicare.

Contacteaza-ne

Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 11


Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Aparitii media

Aparitii TVX