Andreea Lazar

Home > Andreea Lazar

Andreea Lazar

Cu o experienta de 10 ani in domeniul vanzarilor si relatii clienti pentru multinationale precum Vodafone si Orange, Andreea Lazar a dobandit  performante si abilitati de coordonare a unei echipe, punand accent pe seriozitate, perseverenta, motivatie si responsabilitate.

Experienta Andreei a recomandat-o si a ajutat-o sa devina Sales Manager pentru una din cele mai bune si apreciate scoli de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School.

De 3 ani este unul din oamenii cheie in profitul companiei, punand la punct strategii de abordare, cercetari de piata si dezvoltand o comunicare excelenta intre angajati si clienti. Asigura implementarea strategiilor de vanzari prin implicarea activa in crearea strategiilor si tacticilor de vanzari, in scopul atingerii obiectivelor de afaceri ale companiei.

Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecventa o recomanda acum pe Andreea ca si formator in cadrul cursurilor Business Education School.

Impreuna cu Andreea veti dezvolta abilitati de negociere si persuasiune, abilitati de conducere si de analiza, veti dobandi abilitati de comunicare si organizare a activitatii echipei, precum si managementul relatiilor cu clientii cheie.

Contacteaza-ne

Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 11


Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Aparitii media

Aparitii TV

X