Despre noi

Home > Despre noi

Misiunea scolii

“Conquer your future!”  –  Cucereste-ti viitorul! Acesta este motto-ul Business Education School, motto care a venit din dorinta de excelare, de perfectionare, de dezvoltare a unui viitor de succes.

Business Education School se adreseaza tuturor celor care au o experienta de la 0-3 ani in domeniul business-ului, se adreseaza pasionatilor, indraznetilor, viitorilor anteprenori ai tarii care isi doresc sa acumuleze cunostinte din toate domeniile: antreprenoriat, marketing, coaching, PR si comunicare, online marketing.

Business Education School pune la dispozitie cursuri complexe, care nu se bazeaza doar pe forma teoretica ci si pe cea practica, pe discutii libere, pe proiecte de grup care sa pregateasca cursantii cu adevarat pentru viitorul lor. Vor invata ce inseamna lucrul in echipa, provocarile la care vor fi supusi in cariera lor, greutatile si depasirea lor, dar si cum sa atinga succesul si sa il pastreze.

Echipa de formatori experti in managementul afacerilor care detin competente aprofundate in toate liniile noastre de business, s-au remarcat ca oameni de success in domeniile lor de activitate si va vor asigura transmiterea si asimilarea cu usurinta a informatiilor teoretice dar si practice prezentate in cadrul cursurilor. Astfel, formatorii va vor ajuta sa puneti in practica toate cunostintele in viata de zi cu zi, in afacerea voastra, imediat dupa finalizarea cursurilor.

Valorile Scolii

Punem accentul pe seriozitate! Ne dorim sa oferim cele mai bune cursuri din punct de vedere calitativ si cantitativ, astfel incat dupa finalizarea lor, cursantii sa detina toate informatiile necesare pentru a le pune in practica.  Formatorii acreditati vor transmite mai departe know-how-ul lor in asa fel incat sa ofere cursantilor oportunitatea de a invata, de a creste, de a se dezvolta si perfectiona in domeniul ales.

Cursurile sunt personalizate dupa cerintele si nevoile voastre. Suntem de parere ca doar cunostintele generalizate despre fiecare subiect in parte nu sunt indeajuns. Ne propunem sa personalizam fiecare curs in parte in functie de cerintele, nevoile, provocarile si dificultatile fiecarui cursant, astfel incat, dupa finalizarea cursurilor, ei sa poata puna in aplicare cunostintele acumulate.

Nu vindem vise ci realitati! Nu ne dorim sa cream fantezii, sa visam cu ochii deschisi. Ne dorim sa impartasim experiente adevarate, prin care formatorii nostri au trecut, provocarile la care au trebuit sa faca fata si pasii prin care au trecut ca sa isi ridice afacerile la un nivel inalt.

 

De ce sa alegi Business Education School?

  • Ce ne diferentiaza de restul scolilor de business de pe piata este metoda de predare. Ne adresam strict persoanelor cu experienta de la 0-3 ani in domeniile: Antreprenoriat ( pentru cei care isi doresc sa isi deschida propria afacere) , Marketing (tehnici de promovare online si offline, facebook, google, cat si sa organizeze un eveniment,), PR (relatii publice ) si Coaching( dezvoltare personala si business coaching ).
  • Avem cunostintele necesare care pot sa ajute un incepator sa schimbe si sa transforme o afacere de la nivelul de “idee” la nivelul de “practica”. Formatorii nostri cu experienta vor asigura transmiterea si asimilarea cu usurinta a informatiilor teoretice dar si practice prezentate in cadrul cursurilor.
  • Oferim bonusuripe care le primeste fiecare cursant : o mapa personalizata , un caiet de notite, un pix personalizat, oferim E-bookuri pe domeniul de activitate pentru fiecare curs in parte , flyere cu reducere la alte cursuri din cadrul scolii de business si scolii Fitness Education School.
  • Punem la dispozitie o platforma in care viitori absolventi se pot promova si isi pot promova ideile de business, la fel si un Business Club in care absolventii si formatorii se pot intalni si discuta despre afacerile lor, avand intalniri tematice pentru fiecare domeniu.
  • Datorita dorintei de a va ajuta in viitorul vostru si de a va initia in aceste domenii, consideram ca pretul avantajos pe care il oferim va da posibilitatea sa obtineti un punct de plecare in cariera.
  • Punem la dispozitie posibilitatea de plata in rate
  • Oferim reduceri pentru studenti

Contacteaza-ne

Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 11


Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Aparitii media

Aparitii TVX