Iulian Dinu

Home > Iulian Dinu

Iulian Dinu

„Cucerește-ți și tu viitorul! Eu am reușit!”

Iulian Dinu, este CEO și Fondatorul uneia dintre cele mai bune și apreciate școli de cursuri autorizate în domeniul sportului și al sănătății, Fitness Education School.

Lansată pe piața din România de 5 ani de zile din pasiunea pentru sport, sănătate, excelență, Fitness Education School a format aproximativ 2.000 de cursanți în peste 13 orașe din România, bazându-se pe filozofia “suntem întotdeauna deschiși să oferim suport, know-how și un zâmbet sincer tuturor celor care trec ne trec pragul”, după cum spune Iulian Dinu.

 

Iulian Dinu și-a început cariera de antrenor personal de la 18 ani, urmând și absolvind apoi cursurile Facultății de Kinetoterapie din cadrul Universității Spiru Haret. Dorința lui de perfecționare în domeniul sportiv și pasiunea lui de a ajuta oamenii să descopere un stil de viață sănătos l-au motivat să își continue studiile, absolvind școala Postuniversitară de Preparatori Fizici la UNEFS și Masterul de Management în Activități Sanitare la ASE.

După 3 ani ca angajat la diferite săli de fitness, Iulian Dinu a decis să lucreze pe cont propriu ca antrenor personal freelancer. Dorința lui constantă de perfecționare, studiile pe care le-a urmat, experiența acumulată de la o vârstă fragedă și dorinta de a îi ajuta pe cei din jur l-au ajutat pe Iulian Dinu să devină antrenor personal al vedetelor. Nume precum Sylvia Sîrbu (artist), Dj Harra (artist), Matei Negrescu (model/actor), Alexandru Constantin (prezentator Prima TV) au trecut prin studioul lui de antrenamente personale PersonalTrainerStudio.

La mai bine de 5 ani de la înființarea Fitness Education School, timp în care a absolvit numeroase cursuri de marketing, management, publicitate și antreprenoriat, Iulian Dinu lansează Business Education School. Alaturi de el veti invata tainele dezvoltarii unui business de succes, cunostinte despre marketing, management, antreprenoriat si coaching.

Contacteaza-ne

Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 11


Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Aparitii media

Aparitii TV

X