Tinerii isi doresc sa fie antreprenori

Home > Aparitii TV > Tinerii isi doresc sa fie antreprenori

Tinerii isi doresc sa fie antreprenori, nu doar simplii angajati. Potrivit unui studiu, doi din 10 romani vor sa porneasca o afacere pe cont propriu. Domeniile in care acestia vor sa isi inceapa afacerile sunt cele ale serviciilor profesionale, comertului si agriculturii.

Nu mai este niciun secret ca romanii vor sa devina oameni de afaceri, dar nu au incredere in fortele proprii si nu stiu de unde sa inceapa. Cei mai multi considera ca principalul obstacol in calea dezvoltarii lor este reprezentat de reglementare si fiscalitate. Ca sa isi implineasca visul, multi participa si la cursuri unde invata de la specialisti care sunt pasii de urmat pentru a cladi o firma de success.

Asadar curajosi si dornici sa lase ceva in urma, din ce in ce mai multi romani vor sa isi lase slujbele sigure si sa isi deschida afaceri.

“Cursurile Business Education School sunt special create pentru cei dornici sa isi deschida propriile lor afaceri si sa fie pe cont propriu. Le punem la dispozitie toate cunostintele necesare pentru a dezvolta un business de succes si pentru a ii ajuta sa isi transforme pasiunile in cariera. Ei vor invata cum sa faca diferenta intre pozitia de angajat si pozitia de manager, vor invata cum sa isi dezvolte echipa si sa fie cu ei si la bine si la rau” Spune Iulian Dinu, C.E.O Business Education School.

Practic tinerii vor fi instruiti de specialisti in afaceri si vor invata cum sa evite principalele greseli intalnite de un antreprenor la inceput de drum. De asemenea vor invata toate aspectele ce tin de activitatea de marketing, de la structura departamentului, familiarizarea cu tehnicile si instrumentele de lucru, pana la modul in care business-ul creaza valoare pentru potentialii clienti.

Cei mai multi dintre absolventi acceseaza mai apoi fonduri europene sau se inscriu in programele oferite de stat care ii ajuta sa isi porneasca propriile afaceri creative. De exemplu, Primaria Capitalei va finanta afacerile bucurestenilor in cadrul programului Start Up Nation. Cei care vor sa inceapa un business, pe baza diplomei de absolvire a cursurilor Business Education School, vor putea primi 50.000 euro pentru finantarea propriei afaceri.

Va invitam sa urmariti materialul de la B1TV pentru mai multe informatii despre Business Education School si viitorul antreprenoriatului.

You may also like...

1apr.2019
4mart.2019

Comments

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  2. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  3. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  4. The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/ru/signup/XwNAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *X