Reteta Succesului la emisiunea Focus PrimaTV

Home > Aparitii TV > Reteta Succesului la emisiunea Focus PrimaTV

Povestea de success a  lui Iulian Dinu, C.E.O Business Education School, a ajuns si la emisiunea Focus de la PrimaTV.

Am vorbit despre reteta succesului in business, plecand de la Fitness Education School, scoala de fitness care a format in cei 5 ani de existenta, peste 2500 de Instructori Fitness, Instructori Aerobic si Tehnicieni Nutritionisti in 13 orase din Romania.

Iulian Dinu a format Fitness Education School din pasiunea pentru sport, sanatate si un stil de viata corect. A observat cererea pe piata de fitness la momentul respectiv si a decis sa faca o cariera din pasiunea lui.

Din aceeasi pasiune pentru business, Iulian a lansat acum si Business Education School, scoala de business care se adreseaza tuturor celor cu 0-3 ani experienta, pe domeniile: antreprenoriat, coaching, marketing online, PR si comunicare.

Combinand cele doua pasiuni ale lui, fitness si business, Iulian si-a dat seama ca piata de business este intr-o continua dezvoltare, asftel punand la dispozitie module de marketing si in cursurile de fitness.

“In momentul in care un antrenor personal termina un curs de Instructor Fitness&Personal Trainer, are doua posibilitati: ori devine angajat intr-o sala de fitness, ori devine antreprenor si lucreaza ca si antrenor freelancer. Din acest motiv, cursul de Antreprenoriat este benefic pentru un antrenor personal, pentru ca isi formeaza propria lui afacere, trebuie sa invete cum sa se promoveze si cum sa isi dezvolte business-ul cu succes!” sustine Iulian Dinu

You may also like...

4mart.2019
4mart.2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X