BiziLiveTV: Antreprenoriat si StartUp cu Iulian Dinu – C.E.O Business Education School

Home > Aparitii TV > BiziLiveTV: Antreprenoriat si StartUp cu Iulian Dinu – C.E.O Business Education School

Ne-am bucurat enorm de mult cand am primit invitatia celor de la BiziLive de a vorbi despre antreprenoriat si StartUp.

BiziLive este prima platforma media “deschisa” creatorilor de continut dedicata Antreprenoriatului si organizeaza sesiuni live si evenimente unde antreprenorii de succes discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru mai multa performanta in mediul de Business Romanesc.

Creatorul BiziLive, Constantin Paraschiv sprijina antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medica, educational, cultural si startup-urile. Pe aceasta cale dorim sa ii multumim pentru oportunitatea de a participa la emisiune si de a vorbi despre antreprenoriat si start-up cu un expert in domeniu.

BiziLive este o organizatie non-profit cu spirit antreprenorial, create de antreprenori voluntari, pentru a genera Educatie Antreprenoriala, financiara, sociala, civica si de mediu, prin continut video autentic in direct de la antreprenorii de top din Romania.

“Mi-am inceput cariera de antrenor personal de la varsta de 18 ani si nu mi-am imaginat atunci cat de departe pot sa ajung cu asta. In materialul de la BiziLive am vorbit despre experienta mea, despre pasii pe care i-am parcurs in cariera, despre etapele prin care am trecut in a ma dezvolta pe plan profesional si despre alegerile facute si greutatile depasite.” Spune Iulian Dinu, C.E.O Business Education School

 Va invitam sa urmariti emisiunea de la BiziLive in materialul de mai jos, in care o sa aflati pasii pe care un antreprenor ii parcurge in cariera sa.

You may also like...

1apr.2019
4mart.2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X