Povestea Business Education School

Home > Povestea Business Education School

DE LA ANTRENOR LA ANTREPRENOR! CUM A FOST INFIINTATA BUSINESS EDUCATION SCHOOL?

Iulian Dinu, C.E.O Business Education School, trece de la fitness la business, transformandu-si pasiunea in cariera.

Unul dintre tinerii antreprenori ai României, Iulian Dinu, este CEO și Fondatorul uneia dintre cele mai bune și apreciate școli de cursuri autorizate în domeniul sportului și al sănătății, Fitness Education School. În prezent, el se dedică unui nou proiect de perspectivă, o școală de business.

Lansată pe piața din România de 5 ani de zile din pasiunea pentru sport, sănătate, excelență, Fitness Education School a format aproximativ 2.500 de cursanți în peste 13 orașe din România, bazându-se pe filozofia “suntem întotdeauna deschiși să oferim suport, know-how și un zâmbet sincer tuturor celor care trec ne trec pragul”, după cum spune Iulian Dinu.

Iulian Dinu și-a început cariera de antrenor personal de la 18 ani, urmând și absolvind apoi cursurile Facultății de Kinetoterapie din cadrul Universității Spiru Haret. Dorința lui de perfecționare în domeniul sportiv și pasiunea lui de a ajuta oamenii să descopere un stil de viață sănătos l-au motivat să își continue studiile, absolvind școala Postuniversitară de Preparatori Fizici la UNEFS și Masterul de Management în Activități Sanitare la ASE.

După 3 ani ca angajat la diferite săli de fitness, Iulian Dinu a decis să lucreze pe cont propriu ca antrenor personal freelancer. „Această perioadă a fost cea mai grea, dar și cea mai frumoasă. În încercarea mea de a găsi clienți, de a mă promova, am reușit cu succes pe cont propriu să îmi creez un renume într-o piață aflată în continuă dezvoltare”, spune Iulian.

Dorința lui constantă de perfecționare, studiile pe care le-a urmat, experiența acumulată de la o vârstă fragedă și dorinta de a îi ajuta pe cei din jur l-au ajutat pe Iulian Dinu să devină antrenor personal al vedetelor. Nume precum Sylvia Sîrbu (artist), Dj Harra (artist), Matei Negrescu (model/actor), Alexandru Constantin (prezentator Prima TV) au trecut prin studioul lui de antrenamente personale PersonalTrainerStudio.

La mai bine de 5 ani de la înființarea Fitness Education School, timp în care a absolvit numeroase cursuri de marketing, management, publicitate și antreprenoriat, Iulian Dinu și-a lansat o nouă provocare: deschiderea unei noi școli,  complet diferită de domeniul sportiv, Business Education School.

„Drumul pe care l-am parcurs până în acest moment nu a fost ușor, dar este o experiență pe care simt că trebuie să o împărtășesc și altora. Sunt multe persoane la început de drum, care își doresc propria afacere și au nevoie de îndrumare. Din toate cursurile de marketing, management, publicitate și antreprenoriat la care am participat în România înveți elemente de bază, care te fac să visezi, dar lipsește aplicabilitatea. De aceea am decis să măresc aria de cursuri și să lansez Business Education School – școala de formare în domeniile antreprenoriatului, marketingului și publicității. Voi lucra împreună cu formatori acreditați în managementul afacerilor, care dețin competențe pe toate liniile noastre de business și care vor asigura întreg suportul și informațiile necesare pentru a fi puse în practică după finalizarea cursurilor”, spune Iulian Dinu.

“Conquer your future!”  –  Cucerește-ți viitorul! Acesta este motto-ul Business Education School, care a venit din dorința de excelare, de perfecționare, de dezvoltare a unui viitor de succes.

Business Education School se adresează tuturor celor care au o experiență de la 0-3 ani în domeniul business-ului, se adreseaza pasionaților, îndrăzneților, viitorilor anteprenori ai țării care își doresc să acumuleze cunoștințe din toate domeniile: antreprenoriat, marketing, coaching, PR și comunicare, online marketing.

Contacteaza-ne

Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 11


Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Aparitii media

Aparitii TV

X